.

четвртак, 7. април 2011.

Zelim da se jebem

Dean i Sarah stigao u kabini u kasnim poslijepodnevnim satima. Pogon se je lijepo, vrijeme spektakularno. U kabini je bio pristojan veličine. Tu je jedan veliki prostor koji obuhvaća dnevni boravak, blagovaonu i kuhinju, dvije dobre veličine sobe, i jedna velika kupaonica. To nije najveći luksuzna kabina na tom području, ali to je daleko od spartanske. To je napravio za lijep vikend getaways. Dean i Sarah proveo barem jedan vikend mjesečno djelujući na njihove seksualne fantazije tamo. Ovaj bijeg je bio Sarah red biti zadužen. volim da jebem  Posljednji posjet, kada je Dean bio zadužen, on je dominirao i ponižavani Sarah. Dean je vikendom često vrti oko Sarina poniženja. Nakon što je pokoran prirode, ona ga je volio. Ona je uvijek imala najintenzivnije orgazme nakon što su zlostavljani od strane Dean. Sarah je fantazija vikendom obično vrti oko nekih vrsta igrati fantasy-ulogu. Sarah je znao da je Dean uživao ponižen kao dobro, ali ona to nije učinio vrlo često. Ovaj vikend će biti drugačiji. Ovaj vikend bi uključivati ​​neke stvari su razgovarali o tome u prošlosti, ali nikada nije pokušao. Dean znao ništa o planovima Sarah, ali on će se igrati zajedno. Ovo je način kako njihov seksualni život radio i ljubio ga. Oni su voljeli jedni druge. To je razlog zašto je radio za njih.Volim da jebem
Oni ne govore kada su ušli u kabinu. Dean Pought u prtljagu i Sarah uzeo njen u svoju sobu. Nakon minute ili tako, ona je nekoliko paketa za dekana sobi. Ona je izašao svoju sobu govoreći: "Ja sam brojiti paketa, pa početi s brojem jedan."
Dean je otišao u svoju sobu i unwrapped jedan paket broj. Unutra je bio par plave traperice, bijele "supruga gonič" stil košulja, a baseball cap. To je bio drugačiji.Posljednji put Sarah je bio zadužen, morao je nositi šekspirijanski stil odijelo i razgovarati s njom u stihovima cijeli vikend. To je jedan teško. Ovo je jedna zanimljiva, pomislio je. Pa, ona je zadužen, pa ga staviti na.
U međuvremenu, Sara je uzimajući odjeven kao dobro. Zastala je gledati na sebe u ogledalo. Sara je što bi se moglo opisati kao "debela". Imala okrugao lik, veliki puni Peasts, kukovi da muškarci ne mogu čekati da biste dobili svoje ruke na te seksi mjehurić magarca. Jedino što je bio razočaran je bio njezin trbuščić. Kad je bila odjevena to nije stvarno primjetna, ali gol je mogla vidjeti trbuh tamo. Ona je mrzio. Dean nije imao problema s njim. U njegovim očima, ona je najljepša žena na svijetu. On uvijek su joj se tako osjećaju, previše. Nikada je jednom uhvatio ga je ona gleda na druge žene. Nikada nekoć ona osjeća on nije joj želju. Sve ove misli su da se osjeća seksi. Tako seksi, u stvari, da ona je morala čuvati od sebe dira! Ona je imala posla.
Dean je izišao prvi. Sarah nije bio van još, pa je sjeo na kauč. On nije bio siguran što ovaj vikend bi tema trebala biti. Način na koji je bio odjeven, on je osjećao kao da bi trebao biti na epizodu "COP". Zvuk vrata lupanje uhvatila njegovu pažnju. Dean je ustao i okrenuo da vidi Sarah gleda i zadivljujući i nadrkano. Haljina je imala na bila vrlo ženstveno, ako malo starinski. To je gotovo izgledao kao nešto što se od žena na "Little Kuća na prerijska" će nositi. Ne, ažurirani model. Ove misli prošlo kroz glavu kao dekana Sarah hodao prema njemu. Ona je imala nadrkano izraz na njenom licu i ona je hodio s ciljem.
Zaustavljanje ispred sebe, ruke prekrižene, rekla je, "da ste bili jebeni oko opet, zar ne? Vi mislite da možete dobiti daleko sa govno i necu saznati? Pa da sve završava danas gospodine! "
SMACK
Njena ruka je došao van i ošamario Dean je lice prilično brzo. Dean nije ni pokušao da ga blokirati. Sarah koristili ovu, ona je bila tako dobra u improvizacija.
"Oh, ne čak ide braniti sebe? Pussy," Ona je dobio pravo u lice kad ga zvali maca. Dean mogla osjetiti njegov penis počnu vibrirati. On je stavio svoju ruku, za guranje Sarah daleko, ali je uhvatio njegovu ruku i yanked ga na tlo.
"Sada mislite da æu vas hit me? Kakav si ti čovjek? Si patetičan!"
"Što," Dean je počeo igrati zajedno ", baby, doll, zelim da da jebem ne znam što ste talkin 'o tome." Sarah staviti stopala na dekana strane, vuče i uvijanje ruku. Ovo nije ozlijeđen malo, ne onoliko koliko bi to moglo imati, ako je ona zapravo su pokušavali da ga ozlijediti. "Oh, ti kuja, što mislite da radite?"
Sara je opušteno joj grip, ali riječ "kuja", rekla je stegnuo opet. "Oh ne, ne, nisi me zvala kuja više. Stvari se mijenjaju oko ovdje, šupak. Potpuno mijenja." Sarah pustiti Dean ruku. On je izvukao ga blizu svoje tijelo, kao da je medicinska sestra. Sarah stavio joj šakama na bokovima i pogledao dolje na Dean kao da je neka vrsta crva.
"Hajde, stand up, biti 'čovjek'", rekla je, podrugljivo. "Hajde maca, gonna neka 'kuja' to učiniti za vas?"
Dean ustali, polako, nastojeći potisnuti osmijeh. Bio je pun ljubavi ovaj. "Sada, baby doll, ne želim vas povrijediti. Znam da si jako pijan, ali ne da mi se stavi na svoje mjesto." On je mislio da bi to moglo izazvati joj, to učinio.
Sarah i Dean bio igranje ove igre za nekoliko godina. Svaki je imao dobar osjećaj za ono što drugi htjeli, što je njihov "normalan" seksualni život fantastičan. Ovi vikend getaways im je omogućilo da istražuju jedni druge na način da većina parova nikada doći do iskustva. To je razlog zašto ono što se dogodilo sljedeći je radio tako dobro za ljubitelje.
Sarah smacked poklopac dekana glave s jedne strane, te ga udari u kugle s druge. Istina se javi, ona pogoditi njegovo bedro, pored njegove loptice. Ona zapravo nikada nije bio pogođen mu jaja! Ona nije željela ga s invaliditetom, za plakanje out glasno. Dean je stavio svoje ruke u obranu drugog ljuljačka u glavu, ostavljajući mu donji dio tijela potpuno razotkriven. Šilo na svoj kraj-loptu području prouzročio ga kopča, kao da je on zapravo bio hit tamo. Sarah uhvatio njegov ovratnik košulje, imajući ga od pada više.
"Da, stvari se mijenjaju, kuja". Ona je tada počela čupati i kidanje supruga gonič-off od njega. Dean još uvijek je djelovao kao da mu jaja bila slomiti. On je bio savijen na pola, ali još uvijek stoji. Sarah ispraviti ovaj, postavljanjem jednom rukom na glavi i guranje.Dean zgužvane na podu na njezinim nogama. Počela je udaranje njegovoj strani, svaki udarac se staviti naglasak na ono što ona govori.
"Vi ste jadno ..." KICK ... "Wimpy ..." KICK ... "Maca ..." KICK ... "mala kuja!" KICK KICK
The Kicks nisu bili dovoljno teško za napraviti bilo koji pravi štetu, ali nije ozlijeđen malo.Dean je to u zamahu. To je Sarah je vikend, bila je zadužen, a svoje povjerenje u njoj je bila potpuna.
"Stani, molim", kazao je whimpered, "zaustaviti, ti si me boli!"
Sarah potisnut osmijeh. Dean's cvileći joj uključen. "Na leđa", rekla vikao na njega. Dean ispunjeni, prevrtanja na leđima. Sarah stao nad njim je stajao tamo gleda dolje na njega među njezinim nogama. Ona izdvajali do kratkih rukava u desnoj ruci i napravio mišića."Pogledajte ga na to. Gledaj to divno mišića. Vi kao da? Li vam se, wimp?"
Dean je kimnuo u odgovor. On je bio pun straha bye koliko je moćan Sarah pogledao u tom trenutku. Dean nije bio baš musclebound, ali je zadržao sam mršav i oblika. Kad god su igrali okolo i borio, Dean nije ga pronaći previše teško nadvladati Sarah. Ali sada ...Vrlo ženstvene haljine, Sarah ga raskrivanje od supruga gonič košulja, stoji nad njim gloating, on je bio početak da se osjećaju slabiji od nje. 

Нема коментара:

Постави коментар