.

субота, 21. мај 2011.

Sex sa dve zene


"Tko je to?" ona je zalajao u zvučnike.
"Dan Simmons iz Loval Moving Company, gospođo."
Ona je objavio razgovor gumb i pritisne gumb za njih neka gore. Do vremena pokucati na vrata je došao, ona je bila spremna na to da im ga s obje bačvama.
"Što vam je tako jebeno dugo? Mislio sam da vaša tvrtka je trebao biti otpremljen iz dolje blok!"
Da nije bio tako lud, ona bi vjerojatno bila prestrašena  erotske price jebanje sa dve zene čovjeka u njoj vratima. Bio je lako 6'5 ", s čistim obrijana glava i tamne kozja bradica. Njegova čeljust je trg i hrapav gleda, njegov jagodice visoke, a koža mu boje tamne čokolade, koji se pojavljuju crni protiv bijelih stark od hodnika zidina . Nosio tanki pamučni T-shirt pruži čvrsto iznad dobro mišićava tijela da jasno koristi od manualnog rada, a kaki hodanje gaćice koja je prestala sredinom bedro činilo previše mali (ali onda opet, gotovo sve što bi). bokova izgledao preuzak podržati rippled teren trbuh i njegove široke, bikovski prsa, iako je dva debla je nazvao noge
vjerojatno pomogao neki. Njegovo dobro mišićava bedra su bili veliki oko nje kao i glavom, a telad izgledao kao da su se kretali čak i dok je on stajao mirno. Njegov biceps savinuta snažno kada je prešao rukama preko prsa, strpljivo čeka da joj do kraja joj tirada.
"Gospođa Caton, žao mi je da smo kasno. Imali smo u krivu adresu", objasnio je, kada je konačno imao otvaranja. "Rezervaciju je napisana s Fairfax Drive kao naziv  zestok sex sa dve zene ulice, umjesto Fairfax Road. Mi zavrsilo kroz grad, te je dobio zaglavi u sat najživljeg prometa težak da biste dobili leđa."
"Pa, govnar," rekla snarled, "To nije moja krivnja da je jedan od vaših idiota je dobio krivu, to je? Moram li dodatno platiti za ovu vrstu usluge, ili je to dio paketa?" dodala je sarkastično.
On je mogao reći kad mu je bilo na kraju izgubiti od argumenta, pa je odlučio da samo dobili na zadatak pri ruci nego gubit više vremena na ovoj zlostavljanja. Isprici opet, on zgazi prošlosti ju u Condo uslijedila su još dva muškarca, i bijelo i ne baš tako velika, ali još uvijek jednako impresivan. Svaki od njih bio je oko 6 "visok sa blizu kupiranim
plava kosa i prekrasan tijela. Prvi je bio izgrađen kao nogometaš, prsa i ruke velik kao Dan's, dok je drugi bio više usko mišićave, kao gimnastičar. Oni također nosio uske bijele majice s logotipom tvrtke na lijevoj strani i khaki gaćice. Obojica su joj tits zahvalan pogled kao što su šetali pored nje.
"Gle, mi smo trčanje iza", kazala je pukla. "Možete li dečki razvlačiti malo manje i dobiti kamion utovarene tako da možemo izvući odavde?" Ona je pustiti te gorila znati tko je bio gazda!
Andrea je imao puno stvari, i ona je nekoliko sati da dobijete Condo prazni i kamion učitava. U vrijeme sve je bila prepuna, a osiguran, to je prilično kasno popodne. Nevoljko, Dan je otišao na kat kako bi raspravili o mogućnosti s Andreom. To je bio 16 do 24 sat voznje od Louisville, promet dozvoljavaju, a to je već 03:00. Ako se lijevo sada, zaustavio večeras u motelu, vozio 10 sati sljedeći dan i provjeriti u motelu opet te noći, oni će vjerojatno stići na odredište tamo negdje u popodnevnim satima u utorak. Alternativa bi bila da napuste rano sutra ujutro, voziti za 10 sati, boravak u motelu, i dođete u Louisvilleu negdje tijekom večeri u srijedu. Prvi scenarij ju je dužan platiti za dodatnu noć u motelu, ali joj je dobio tu soonest.
U stvarnosti, Andrea mogao briga o dodatnim troškovima, ona bi platio dodatnih 5.000 dolara, ako bi joj se iz ovog grada brže. Osim toga, ona nije bila ni plaćati za potez; joj je otac bio. Ali ona nije idući u im dati da se lako. Ona je još uvijek na pari oko njih se kasno, i nije bio idući u proći do prilika za break
njihove lopte.
"Ti dečki su tako jebeno nesposobni!" ona je potjerao. "Misliš da mi reći da, ne samo da su zakasnili, ali sada to ide na trošak mene više novca samo tako možete susresti vremenski sam citirao? Sranje, jedini razlog zbog kojeg smo još uvijek imate ova rasprava je zato što su bili previše jebeno glupi da me naći na prvom mjestu. " Dan je započeo za prekid, ali
preziran odsjaj od Andrea njega odsječen. "Daj mi jebeni break. Ja bi trebao biti molba za Prokletstvo popust. Dobro, neka je samo dobiti s njim."
U prizemlju, Dan je dobio posljednji smijati.
"Još jedna stvar, gđa Caton. Morat ćete se voziti se  sex avantura sa dve zene u kamionu sa Tim i ja", kazao je, gestikulirajući prema nogometaš. "Morali smo koristiti sjedalu u kombiju za neke svoje više" delikatna "stvari, tako da postoji samo dovoljno mjesta tamo za Billy."
Glowering, gledala Dan popeti se na vozačevoj strani, a Tim je održao vrata propped otvoren za nju. Kabinu kamiona izgrađen za održavanje normalne veličine tri muškaraca, ali nije bilo ni na koji način ona i dva behemoths pored nje su išli da stane udobno. Da bi stvari bile još gore, svaku priliku Dan je dobio, on je udario rupa ili vozio po neravnom pločniku.
Kamion je bio stariji model, s ručnim mjenjačem koji zahtijeva pretjerano akciju pomak.Činilo Dan potrebne za pomak puno, što je dovelo ga na četkanje Andrea's bedra i povremeno trčanje njegov lakat preko njezina prsa. Isprva je bio siguran da je to
namjerno, ali kad god ga je pogledao bio je koncentrirajući se na cesti. Slično tome, ako postoji posebno oštar zaokret ili ili grube zakrpe na cesti, Tim bi ući nju, također četkanja joj bedro ili trljanje ruku zajedno stranu svoje kljuse.
I to je nepodnošljivo vruće. Prema Dan, zrak nije radio u godinama, pa do trenutka su prešli iz Virginije 4 sata kasnije, svoju odjeću zaglavi wetly protiv njihova tijela. Ona je htjela biti zgrožen debelim miris znoja koji visio u zraku, ali ona je zapravo našao ga uzbudljivo. Zajedno s casual četkanja, joj maca je bila tako mokra bojala se mogao čuti njezin mljackati kad se preselila. Ona je zatvorila oči i odmarao glavu, pokušavajući da se pojavi ravnodušan kao i njezin um lutali oko toga što bi to moglo biti kao da se jebeno ova dva čovjeka po strani ceste. Kada je otvorila oči vidjela, čak i opadanje svjetlosti, koja joj je bila natopljena prepone, ali ni čovjek činilo se da primijetiti.
Samo prošlosti 09:00, Dan izdvajali u parkiralište u motel koji je dopustio da se ukrcaju na kamione preko noći. Andrea's seksualne frustracije je u sve vrijeme visoke, a ona je još više razdražljiv nego što bih bio u Washingtonu.
"Četiri sobe molim te," Dan je rekao ženi iza pulta iznutra.
"Hm, on znači dvije sobe", Andrea prekinuta. "Jedan s kraljem, i jedan s dva singla i dječji krevetić," je završila, čupanje joj novčanik.
Dan okrenuo prema njoj. "Oh, daj gđa Caton! Kako ćemo se uklopiti u jednoj sobi?"
"Gledajte, ne morate živjeti tamo;. Samo morate spavati tamo nisam plaćati za tri sobe, kada ste samo će ih koristiti za 8 sati ionako", rekla growled, klizna joj kreditne kartice preko counter. "Osim toga, to je tvoj jebeni krivi što smo ovdje!" ona ga je podsjetila.
Žena uručio Andrea dvije tipke, objašnjavajući što jedan ode u kojoj sobi. Andrea bacio pokretači njihovi ključni i vijcima za svoju sobu, potrebu da se sperma zamijeniti sve ostale svjesne misli.
Bila je iz nje odjeće prije nego što je bila čak u sobu, te je njezin vibrator na gotovs prije zatvore se vrata. Spread-eagled na krevetu, ona tražili nešto na TV-u da joj pomogne na njenom putu. U ovaj dan i dob, čak i većina podunk hotela je kabel, a onaj koji su opskrbljivale kamiona imao više od svojih udjela "odrasle" kanala.
Rad daljinski s jedne strane, ona je okrenuo na vibrator s drugim i skliznula u i iz nje dok je ona maca je lijepo i mokro. ga guraju u koliko to će ići, ona je prešao njezine noge u gležnjevima držati ga čvrsto. Bacanje daljinski stranu, ona je zatvorila oči i nastavila maštaju o jebote Dan i Tim. Ona je igrao s bradavicama dok je pjevušila uz vibrator, i nakon 20 minuta došla je tako teško da je pala s kreveta.
Na kraju mogli opustiti, ona je odlučila nazvati pokretač i ispričavamo se za bitak na taj primitivan na njih. Pokušala pozivajući svojoj sobi za 20 minuta, ali nitko nije pokupio, pa je izvukao na nju kratke hlače i majicu i otišao preko kucati na njihova vrata.
Motel je vrt stilu, s vrata i prozore da su svi s kojima se suočavaju u središte. Izvan pokretač 'prozor, ona je bila u mogućnosti da biste dobili jasan pogled na cijelu sobu iznutra, kao i slušanje razgovora već u tijeku.
"... Je ukupno kuja, čovjek sam ne može vjerovati da je pička;! Vi mislite da smo bili prljavština ili tako nešto," Billy požalio.
"Dude, znam. Ali ja ne briga, ja bih zajebavati joj u minuti", rekao je Tim. "Cijelu vožnju ovdje, bio sam trljanje protiv nje, i mislim da je kopanje ga."
Dakle, koji je bio namjerno. Šupak!
Tim je ležao na krevetu najbliži prozor, s leđima prema njoj, ručnik omotan oko struka i njegova kosa još mokra od nedavne tuš. U podnožju kreveta, Billy sjedio na krevetu u samo njegovu majicu, kao da je bio prekinut u sredini uzimajući gol. Dan nije bio vidljiv nigdje.
U jednom trenutku je uzeo riskirati, "Tim nastavio je," i mora su vlasništvo helluva sna, jer su joj hlače dobio pravi mokro joj maca oko. Mislio sam da je imala peed joj hlače, ali kad sam uzeo dah, čovjek je ništa, ali maca miris! Skoro sam pucao u kamionu, a ja sam tvrdo samo razmišljam o tome! "
On je prevrnuo na leđa i pustiti ručnik pada daleko, otkrivajući pristojne veličine pijetao okružen kovrčava plavuša stidne dlake. On je postignut dolje i počeo ga milovati, to nagovaranje na punu dužinu. To je bio duži nego joj dildo, ali ne sasvim kao čeznuti kao svoj vibrator (koje je ona imala mjeri kao 8 inča), a to je bio lijep i gust, kao i baze bljeskalicu. Andrea lizali joj usne dok je gledao ga je pomilovati.
"Ja sam samo mogao zamisliti da jede maca, osjećaj joj meškoljiti na moje lice. Kladim ona je vruće malo zajebavati. Volio bih da zafrkavati joj pukotine, da joj da me moli da zajebavati joj."
"Aw sranje čovjek," Billy stenjali, i počeo da udara njegov sex avantura sa dve zene 
 penis previše. "Što o tim sisama?"
Billy's penis je duži od Tim-a, ali ni približno kao debela. Izgledalo je više kao što joj dildo, koji je bio u redu sa Andreom. Ona je dosegla pod njezinu majicu i zadirkivali joj bradavice, a ona i dalje tvrdi da izvidi na dva čovjeka.
"Mmmmmm, da se osjeća dobro", moaned Tim. "Da, ona je dobio veliki tits Mislite li da su oni pravi mislim ona je tako malo;.? How'd ona dobiti takve velikim sisama sam vam govorim Bill, ako bi prešao puno duži, možda sam imao? pokušati da skliznuti moj prst joj maca i zajebavati joj prst. "
"Oh Jeez, što je, dovraga je stečen u vas dvojica?" Dan je pitao iz kupaonice vrata.
On je imao ručnik zamotan oko vrata, ali je inače potpuno gol. Njegov penis visio gusto između nogu, još uvijek mekana i jednostavno kao i duge i guste kako joj vibrator. To je bio tamniji nego ostatak njegova tijela, gotovo boju svoje stidne dlake, i njegova cockhead dangled, natečene, na kraju svoje osovine. Andrea stisnuo joj bradavice malo teže jer je zamisliti što bi to izgledalo kao krut.
Osim njegove prepone i njegov kozja bradica, njegovo tijelo je glatka, svaki mišić starkly definirana, kao da isklesanim iz kamena.
"Tim je govorio o tome kako je vruće Andrea Caton je, i dobio mene počeo."
Dan's penis twitched na spomen Andrea ime.
"Je li vam reći o vožnji ovdje? To je čudo nisam parati moje gaćice. Sve što sam mogao miris bio maca." Njegov penis otvrdne. "Možda, ako je dobio dobar zajeb, ona ne bi bila tako tako prokleto zlo", rekao je, spustivši na njegov krevet. Do trenutka kada je potpuno uspravno, to isticalo 8,5 ", a 5" oko.
"You'd ubiti s tom stvar, Dan." Billy je rekao gestikulirajući prema Dan's penis.
Dan nasmiješio. "Ne, oni dolaze puno veći, a ja bih ići lako na nju znate kako Tim voli jesti maca,... Ja bih neka ga da joj se spremni Onda bih zajebavati joj lijepo i sporo, možda neka joj sperma na moj kurac prije nego što sam pucao ", rekao je, stroking njegov penis dok je on govorio. "Ne brinite, ja bih vas dečki idu prvi zene gole foto oglasi   tako da se ona još uvijek bih se osjećate!"
"Jebi se, ona bi da se osjećam", Tim grunted, stvarno počinju da rade svoj penis. "Ja bih ljubav jebeni joj širiti, da joj se mi lijepo i skliski s usta, neka joj mene voziti dok sam` vakati na one bradavice! "
Andrea's maca je vreo opet. Ne gnjavi da bacite pogled, ona pao joj gaćice kako bi mogla dobiti u njega, klizna joj srednji prst u čim su off i trljajući joj thumb energično nad njom hard rock klitoris.
Gledajući natrag u prozor, vidjela je da je Billy sada kao gola kao i druga dvojica muškaraca, leđima uza zid, trljajući svoje bradavice i miluje svoju Pečuh dok je bijesno grču. Tim je još uvijek na leđima ispod prozora sa svojim zatvorenim očima, pljuvanje u rukama za podmazivanje. On je već dugo uzeo spor potezima s jedne strane, dok je on igrao sa svojim loptice s druge strane, njegova hips diže u susret susret ruku. Andrea malo dolje na nju donju usnicu kako bi od oplakivanje glasno, njezin orgazam približava.Gledanje tih dečki drkati  zene gole foto oglasi  dok su razgovarali o njoj je najtoplijeg stvar ona bih učinio u svom kratkom seksualne karijere.
"O jebati!" Billy stenjali, snimanje debeli mliječan luk u zrak koji je sletio na podu između dva kreveta. To je nakon tri manje snažni vodeni mlazovi prije nego što je slouched protiv zid, proveo. To krenuti lančana reakcija, s Danom doživljava vrhunac sljedeći. Uzimanje jedan zadnji udarac on je izdao njegov veličanstveni penis, ostavljajući out cum prosuti njegov pišati razrez i driblati duljina njegove osovine, udruživanje na krevetu oko lopte kao njegov penis i dalje trzati. Dovođenje up stražnji, Tim počeo mužjak divlje, njegova sperma snimanje mahnito, prskanje prsa, lice i zid iza njega kao i on izvukao teško na njegov penis, pokušavajući na silu više sperma van.
Andrea je pala na tlo, ramming dva prsta u nju maca kao teško i što je brže mogla, dok cijeđenje joj klitoris između palca i kažiprsta. Odjednom je stegnute noge zatvorena, hvatanje ruku, kao i njezin orgazam je došao rika nad njom, a ona o tučen na travi ispod prozora, rezak joj jezik da bi od vrištanja

1 коментар: