.

уторак, 29. март 2011.

Erotski klubovi


Tina volio subotu ujutro. Ne budilica, nema žurbe da biste dobili spreman za rad i nema dugo mijenjati na vlak.
Kao što je jutarnje svjetlo prelilo preko nje ona valjanog na leđa i otvorio oči. Njen krevet je bio mekan i velika i ona izdvajali pokriva oko nje preplanula, ramena jer je mislila o tome što se tijekom vikenda održava u trgovini za nju. Bacimo li pogled na krevetu sat je napomenuti da je samo 07:00. Još uvijek dosta vremena za čitanje papira u krevetu prije nego što se odvažila za taj dan.
Grabbing joj ogrtač s kreveta stolica je osjećala  erotski klubovi svoje silkiness premažite ju glatku kožu kao ona omotan oko njezina tijela i počela povući vezati oko njezinog struka. Trčanje rukama kroz svoju dugu kosu, se okrenula ključ u ulaznim vratima koja je otvorena na grad traka. Ipak mumljajući s kravatu na njen ogrtač je stao bos na pješačkim i pogledao oko za Subota radova. Ona ih primjetio na drugoj strani ulice, a bio je samo razmišlja o golim nogama sa svojim svježim i manikuru s obzirom ide natrag u za neke papuče kada je jedan od graditelja koji rade u ulici zgazi naprijed i pokupila radova gore.
"Oh, hvala vam toliko", rekao je Tina, malo neugodno s njom kosu gimnastika oko ramena i njezine gole noge na show.
"Svaki put kada", rekao je obrtniku sa smješkom dok je hodao preko ceste na ruku Tina radova. "Nisam mogao zamisliti bolji način za započeti u subotu," rekao je kako je on preuzeo u način Tina svileni plašt je držeći se za nju u svim pravo mjesta.
"Siguran sam da to nije zabavno raditi subotom", nasmijao Tina što erotski klubovi  je pokušavala sakriti koliko sramiti osjećala pred tim dobro građen mladić. "Ja samo ljubav da provedete subotu ujutro u krevetu s papira", kazala je promrmljao kako je shvatio da njegove oči su potpuno fiksiran na njezin živahan i poprsje teško bradavice.
"Pa moj prvi sklonost ne bi se s radovima, ali to će sigurno biti u krevetu", kazao je kako je održan smirked radova za nju da se, "i ja nisam imao aparat još jutros tako da sam lako mogao skliznuti natrag u krevet za neko vrijeme. "
"Ja sam bio pravedan idući u izraditi kavu sebe. Želite li mi pridružiti? "Upitala je čak i prije nego što je shvatio što ona govori.
"Ja nikad ne bih rekao ni da ponudi kavu", odgovorio je.
Kao što se okrenula i vratila se u stan, on je na putu svile ruho odmarao na magarca. Oh ona je pravi posao u redu. Duge noge i lijepo građen zbijeno malo guzu da preselio deliciously pod svile. Njezin dugo joj pala dolje joj leđa u mekim valovima i njezin struk je bio malen.
Kao što je ona pomaknula se na stepenicama ona pogledala natrag i pitao što je radila donosi ovaj tip u svojoj kući. On je uzeo svoju sunčane naočale i šešir teško off i uze na njegov hard, trg čeljusti i mišića ramena i ruku sa samo majicu pamuk t pruži čvrsto nad njima i njegov dobro formirane grudi.
Ona se popela stepenicama višim i izmjeri joj pravilan gležnjeva i nogu i što ona dosegla vrhu stepenica je djelomično gledao golu muf pod kratki plašt. On je osjetio njegov penis otvrdne i popela stepenicama prema njoj.
"What's your name?" Upitala je što ona stavi svježe mljevenim grahom u kavu i pritisne gumb.
"Clinton", rekao je kako je leant protiv otok klupu i gledali kao svileni ogrtač olabavi što je radila.
"Ja sam Tina", rekla giggled kako je uzeo u udubljenje u svojoj traperice ", a vi izgledati kao da vam ne treba dodano stimulacija kave."
Smijao se dok je preselio k njoj i uzeo kavu. Nagnut prema naprijed je poljubio joj tiho na usta. Koračni natrag je mogao vidjeti da je plašt je padala otvoren i njezin puni, firma grudi su postali vidljivi. Uzimajući šanse, on je pogledao ju ravno u oči kako je dao vezati joj ogrtač jedan, tvrtke, povući. Ona se nasmiješi. On je zgazi naprijed i polako otvorila svoju haljinu, uzimajući u svoje tijelo kao što je učinio.
Njezina duga smeđa noge završio u golu, ćelav muf. Njezina učio, ravni trbuh otrčao do zbijeno malo otpada i njezino okruglo, smeđe, grudi su veliki, ružičaste bradavice. On se nasmiješio i poljubio nježno opet.  Erotski foto oglasi  Ona wriggled ramena i pao haljinu na podu zajednice.
Ona neka se u punom pogled na svoje tijelo i onda ona zgazi prema njemu. Trčanje svoje duge nokte na svojim prsima i niz njegovo washboard široka želuca je izvukao svoj majica iz njegove traperice i gore nad glavom. Ona je u svojoj moćan, ćelav prsima i mišićave ruke. Poništavanje kopča od pojasa ona poljubi ga meko na ustima kao ona undid njegov letjeti. Izići iz njegove elastične jednostrano rad čizme i traperice dao joj vremena da se u njegovu snažnu, smeđe noge. Trčanje pod prstima elastične njegove Calvins i onda joj ruke oko svoga magarca joj je bio impresioniran koliko hard rock i mišićave svoje uporište bio. Piling otpusti svoju Calvins, nasmijala se na njega kao i njegove impresivne penis pala out.
Bio je tako teško već i samo oni su tek počeli. erotski forumi Holding glavom u obje ruke on poljubio.Ona je mogla osjetiti obrezati glave njegov penis protiv trbuhu. Njegove ruke tekla niz njezin vrat i preko njezina ramena.
Ona je počela lizati i ljubiti vrat, ramena, prsa. Kao što je preselio preko njegovih šest Pack želuca ona ga je gurnula natrag lagano i on je smanjila na otoku klupi. Uzimajući njegov penis hard nježno u ruci ona je počela da ga raditi, osjećajući ono što mu se svidjelo što je otišla. Ona je savijen prema naprijed i tiho lizali glave njegov penis, radeći oko glave i zatim postupno dolje vratilo dok je radio svoj lopte rukom, lagano ih milovanje.On je koncentriran na hladno granita benchtop kao što je on htio doći, a to ga je zaustavio od odlaska na rano.
Ona je podigla glavu i pobjegao obje ruke na prsa kao on leant leđa malo odmoriti dlanove svoje ruke iza sebe na benchtop. Stupi na polici ona sama izdvajali gore na bechtop i stavio jedno koljeno obje strane od njega.
Poljubio joj teško, onda se ona preselila naprijed tako da erotski forumi  je mogao uzeti joj grudi u njegova usta. On lizali i isisan joj bradavice i gurnuo svoje lice u njezine grudi, osjećajući njihovu mekoću na njegovu grubo obrijana čeljusti. Ispuštanje glavu natrag ona moaned tiho i počeo dirati njegov penis u njoj pizda. Četkanje lagano preko uspravan penis ona pogledala direktno u očima njegovim kao ona uzbuđena.
Spuštanje sama polako, samo što se tiče baze glave njegov penis, ona se postupno spušta prema gore i dolje, zadirkivanje njega i uzbudljive nju. Njezina tits jiggled lijepo ispred njegova lica i on je radio sve što je mogao objesiti na.
Budući da je bio spreman da dođu i žele zadržati ga ide, ona se popeo izvan njega. Ona trazi njega fejsbuk
"Vrijeme za koje spavaća soba akciju koju su toliko ljut na," rekla purred što ga je uzeo za ruku da ga vode niz stepenice.
Kao što se okrenula, a on je u njoj dobro napregnut leđa i golu stražnjicu za prvi put je znao da to neće učiniti za spavaću sobu. Srednji putu prema dolje stepenicama on izdvajali joj leđa. Ona se okrene i pogleda u njega. S obje ruke oko njezinog struka je podigao ju i stavljanju ju licem prema dolje na gornji dio stepenice ju je izvukao na sve četiri. On je u obliku magarca i način na koji joj pička sub tako uredno i glatko između tih besprijekorne noge. Koristeći obje ruke nježno on izdvajali joj dupe guzovi osim, a zatim usnama njoj pizda. On je od lizali klitoris joj dupe rupa, a zatim počeo raditi joj teško s bradu, jezik i nos. Ona moaned kao on umeće svoj jezik teško u nju razrez i on je isisan i grickaju joj klitoris.
"O Clinton samo jebati mene", rekla stenjali, ali on je nastavio svoje djelo s usta, a zatim je vodio njegov palac gore i dolje nad njom magarca rupa kao što je on počeo raditi joj pička sa svojim prstima. U isto vrijeme je radila joj tits s jedne strane i kako ju je gledao je znao da je vrijeme. Podigao bokovima veći i umočen njegov penis u nju. Samo djelomično na prvi i polako, joj dosadan. Onda duboko i tvrdo i brzo. Kao što je pumped preselila između oplakivanje i vrištanje iz njegovo ime.
"Fuck me sada teže Clinton", kazala je pozvao kao preselila joj pička brže i teže mu u susret. Mogao je reći da je bio spreman otići i tako je radio svoje duboko kao što je on osjećao sam otići.
"O jebati", oni su se obojica zvali u unisono kao on erotski kanali uzivo  ispunjen joj pun kuraž i osjetio joj pička jeza s orgazmom.
On joj je ublažena na leđa i  erotski foto oglasi poljubio zatvorene kapke i usne. nje Branje gore ju je nosio niz stepenice i na spavaću sobu. joj ležao na krevetu, on je uzeo u punoj dužini njenog tijela i nasmijao opet na voštanom mali pička koji sjedi tako uredno između nogu.
Ona pogleda u njega i nasmiješio natrag.
"Što ti nasmijana oko?", Upitao je kako je nasmiješio u nju.
"Samo sam mislio da je dužan da se ništa vrijedno čitanja u radu, ali ja bih volio provesti nešto više vremena u krevetu jutros."
On se popeo na krevet i straddling bokovima leant naprijed i poljubio. Ona je dosegla do, ran obje ruke preko ramena i leđa dok oni cupped svoje uporište. Spuštanju u krevetu je usklađen usta sa njegov penis koji je dolazio za to je drugi pokrenuti. Uzevši u usta ona izvukao magarca njegova prema njoj, a on je pogodio njegova hips i van da zajebavati joj lice i dobiti sebe teško.
Dizanje on je izvukao u krevetu i grickaju na nju uho, malo joj vrat i masira joj tits sa svojim rukama, a zatim bez ikakvog upozorenja da je unutar nje i opet joj noge preko ramena. Ona je mogla osjetiti ga duboko u nju i ona pao joj ruku i počeo je raditi magarca s prstima. Kao što je primijetio i povukao joj zrcaljeno na trbuhu. Podizanje bokovima je počeo lizanje joj dupe i raditi joj sokovi se u njoj šupkom.
"Jeste li u redu s ovim?", Upitao je, već znajući da će ona biti.
"Fuck Da," rekla panted kako je zapeo njegov jezik duboko u nju šupkom, erotski kanali uzivo  a zatim počeo raditi joj pička i magarca sa svojim prstima. Uzimajući njegov penis u ruci je dobio ritam ide, a zatim počeo trljanje glave njegov penis gore i dolje joj dupe i razrez. On je širiti njezine sokove uz njegov penis, a onda je on u magarca, a ona je vrištala. On je radio polako na prvi, a zatim je počeo da se presele u duboko i dugo i teško. Znao je da neće dugo trajati jer joj zbijeno magarca dao mu više trenja nego što je ikada imao. S jednom rukom na grudima, a drugi rade njezin klitoris on pumpa 4, 5 puta, a zatim je pucao njegova sperma duboko u nju magare, ali ona nije bila završila.
"Top ladici", kazala moaned i kao što je on otvorio ladicu vidio čudovište od vibratora. 

Нема коментара:

Постави коментар